11 Kasım 2011

Kıskandım

Sabah uyandığında bugün pazarmı dedin içimi ezen,kalbimi acıtan cümleyi kurup pazar olsun işe gitme dedin.Bende çok isterdim bugünün pazar olmasını ama ne yazıkki bugün Cuma..İşlerin en yoğun olduğu gitmem gereken uzun bir cuma..Ama süpriz olan babacığın tatilinin bitmeyişi bayrama 4 gün daha ilave edişiniz.Sizin için pazar olması..Peynir ile Zeytin'i ziyarete gidişin..

Onlar kim mi ? Fatih amcanın sana yaptığı 2 adet süpriz  tavşan biri siyah biri beyaz..Onlara isim verişin sesin kısılana dek bağırışın sevinç çığlıkların bazı anlarını anlatmak resmetmek imkansız çok sevindiğinde birde sinir krizlerinde..Her ikisinde sonu olmayan bir çığlık hali..Babacık sormuş ne yapalım kızım diye tavşanlarıma gidelim diye çığlık çığlığa kalmışsın.Az önce aradığımdada mutluluktan konuşamadın kelimeler karmakarışık heyecan dorukta bir çığlık bir mutluluk hali..

Kaldıki bayramda babaanneden dönüş yolunda bize bahçeli bir ev alalım dedin. İçine zürafa,kanguru ve beyaz bir köpekçik koymak istedin tavşanların,kuzuların,mölerin,bıldırcınların zaten var.Babaannenin terasında koca bir kafes içinde bıldırcınların var ineklerin ve koçun kurban edildiğinden habersizsin onlarında yaşayabileceği kocaman bahçeli bir ev istedin. Bizde alırız kızım dediğimizde hadii alalım diye uzunca bir süre ısrar ettin.

Çocuk olmak çok güzel dedirdiyorsun.Kanmak böylesine ufak şeylerle dünyanın en mutlu insanı nasıl olunur bize öğretiyorsun.

Siz şimdi babacıkla gezmelerde-tozmalarda bense evraklar-telefonlarla boğuşmaca bu durumu çok Kıskandımmmmmmmmmmmmm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails