20 Kasım 2010

Bizde Bayram Şeker Tadında..

Geçtiğimiz günlerde kurban bayramıydı yeni nesilin yani bizlerin artık bayram deyince aklımıza malesef sadece tatil geliyor.. Ben zaten bir süredir evdeyim ama tatil keyfimize babacıkta eklenince süpper ötesiydi.. Kurban bayramı olması münasebetiyle kurbanlıklar arefe gününden alındı bizde ineğimizi görmeye gittik babaannenin bahçeye sen hem çok sevdin hemde bir o kadar tedirgindin sabah uyandığında ilk sorduğun annee möö nerde oldu..
Bayram şarkıları söyleye söyleye giydiğin en güzel cicilerle bicilerle çıktık evden babacıklada nasıl bayramlaşıldı ama el öpme sahnelerinde bir harika..
Bu bayramda da güzel bir bayram kahvaltısı yaptık babaannede, bayramlık güzel elbise ve ayakkabılarımızı giydik, bayram şekerleri aldık, bayram harçlıkları topladık, bayram şekeri toplayan çocuklara şekerler verdik, büyüklerimizin ellerini öptük, sevgiyle kucakladığımız küçükler hayatımızdan eksik olmadı.Bu güzellikleri sevdiklerimizle yaşayabildiğimiz için ne mutlu bize..
Senin aklına  bayram deyince koşulsuz şeker ve çikolata yemek geliyor sanırsam hemen bayram şekerlerini kucaklıyorsun..Bizede seni yemek kalıyor..

İlk 3 fotograf geçtiğimiz şeker bayramından şeker tadında çikolatayla başlayan..



Bu bayram hadi yine iyisin geçen bayram bir çift beyaz ayakkabı almıştık babaanneden hediye,anneanne boş dururmu bu bayram en şıkşıklısından almış sana annede bayram hediyesi bebek almıştı ohhh ne şans banada birileri böyle güzel güzel hediyeler alsa ama bütün öpücükler bu bayramda yine gitti babaya..




Arkasını dönüp yiyor bak bide!!
İyi bayramlar diliyoruz herkeze sevdiklerinle, sağlıkla, mutlulukla ,şeker tadında...


Bakarken geçen gün albümden buldum bu iki resmi pc formatında en kullanılır haliyle biraz düzenledikten sonra bu postun altına pek bir yakıştı malum geçtiğimiz sene bayram resimlerimizdi onlar ilkinde Ramazan bayramı benim deyimimle(Şeker bayramında) 3 aylıksın ,İkinci resimde ise 5 aylık Çanakkale'de Çardak'ta güneş keyfinde kurban bayramında..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails