21 Kasım 2010

Anne bu ne? Kaplumbağa kızım:hııı pamlumbağa


Hayvanları nasıl çok sevdiğini anlatsam anlatsam bitmez o kadar güçlü bir bağ varki aranızda daha 10 aylıkken hayvanat bahçesine götürmüştük seni çığlık çığlığa çıldırmıştın orada hayvanları izlerken.
Her gün bir belgesel izliyoruz soruyorsun bu ne? bu ne ? diye.
17,5 aylıksın ve her türlü hayvanın ismini dilin döndüğünce söylüyorsun Deniz Canlıları kitabındaki bütün balık türlerini biliyorsun.
Tv de, dergide, herhangi bir yerde bir hayvan görmen yetiyor geçen bir bilboartta aslan resmi gördün aslan takliti yapmaya başladın..
Bu sebepten sana biraz daha büyüdüğünde muhakkak bir hayvan almayı düşünüyorduk Yazın Güzin teyzenin bize bıraktığı balığın ölmesi beni biraz soğutmuştu ama hayvan bakmak hiç te öyle sor değilmiş..
Esra teyzen ve Serkan abin bize 2 tane kablumbağa hediye ettiler arabada pamlumbağa dedin durdun ..Şimdi onların yemeklerini sen veriyorsun günde 10 defa bazen yem kutusunu kaldırdık sularını değiştirirken bize yardım ediyorsun.
Konsolun üzerine koyduk akvaryumlarını sen erişemiyorsun diye sana birde tabure aldık aynı tabureyi banyoda ellerini yıkarkende kullanmıyoruz böylelikle tabure genelde banyoda kilitli duruyor çünkü o tabureyle erişemediğin yerlere erişmen hiç te zor değil erken mazcereya gerek yok diyoruz..
Sen hep böyle mutlu ol olurmu kaplumbağalar bizim ilk hayvanımız seni çok mutlu ediyor hele o "Paplumbağa" demen yok mu..








Not: onlara henüz bir isim bulamadık yada bulmak istemedik senin paplumbağa demen çok hoşumuza gittiği için olabilir mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails