06 Ekim 2011

Öğreniyoruz

Babacıkla sohpet ederken bazı bazı diyoruz biz Ada Deniz'le ne kadar çok şey öğreniyoruz.Kendi içimizde saklı kalan çocuğu ortaya çıkardığımızda ortaya çok keyifli zamanlar çıkıyor. Her güne bir faaliyet hayatımızı çok ama çok zevkli hale getiriyor. Bazen kek pasta yapımı,bazen sulu boya yada pastel boyalarla çalışma,bazı günler kağıttan kartona resimler,evimizdeki hayvanların bakımı akvaryum temizliği onların yem vitaminlerinin verilmesi,evcilik(en çokta doktorculuk),birde bu sıralar yapmak istediğimiz kumaş parçalarından oyuncak bebekler..

Mızıkçılık yapmamayı öğrendin yavaş yavaş her yapılan şeye uyumun ahengin beni çok heyecanlandırıyor.Neyin içindeysek hemen o havaya bürünüyor ve çok ta keyif katıyorsun.Geçen makas çalışmasında sana makası kullanmayı öğrettik parmak kaslarınla hareket ediyor olman seni hem şaşırttı hem mutlu etti.Hergün yeni bir şey öğreniyoruz.Çok çabalıyoruz güzel olsun istiyoruz hepimizin çabası görülmeye değer.Evimiz herdaim darmadağan karmakarışık üstün yarım saatten fazla temiz durmuyor.Ama tüm bunlları hiç mi ama hiç umursamıyoruz.Çünkü biz öğreniyoruz. Her yapılan birşeyler katıyor sana en çok ta bize..Biz oluyoruz anlam buluyoruz en önemlisi biz 3 kişi olarak çok ama çok mutluyuz..

Bu balıklar evimizde geldiğinde 1cm'diler şimdi 13 cm civarında her biri onlara sevgimizi verdik her hafta binbir zahmetle suları değişiyor,eve ilk girdiğimizde onların yemleri geliyor aklımıza her güzel olan şey gibi hem sevgimizi hem emeğimizi veriyoruz.İlk geldiklerinde 1 günde  9 zayat vermiştik oysaki.. Ama zaman bize onlara hem bakmayı hem sevmeyi öğretti; onlarda bizimle beraber büyüdüler..

Bir balık yetiştirmek bu kadar zorken bir evlat yetiştirmek te elbetteki kolay olmamalı!









1 yorum:

  1. nasıl eğlenceli vakit geçirdiğiniz resimlerden belli.. onlarla yapılan herşeyin tadı bi başka..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails