04 Mayıs 2010

Hiç yaşamamış olmayı dilerdik:(

02.05.2010 bahara merhaba! Ada Deniz bahara gülümseyecek derken bizi çok korkuttu Gerçek manada hayatının "İlkBahar"ı ile tanıştı biraz kötü bir tanışmaydı başlığı atalı birkaç gün oldu ama seninle ilgilenmekten pc başına hiç geçemedim..Polenlerden kaynaklanan bir Bronşit vakası atlattın ama bizi çok çok korkuttun neyseki 2 günde tamamen iyileştin.Ama seni böylesine çaresiz,savunmasız hiç görmemiştim.Çok çok içim acıdı babacık geçen hafta boyunca gripti sana bulaştırmamaya çalışsada sen gidip gelip ona sürtündün grip vakasıyla bahar polenleri birleşince senin küçücük bedenin buna dayanamadı geçe seni kaptığımız gibi hastanede aldık soluğu sonra hastanede yaşadığımız tatminsizlik bizi ilk defa başka bir kuruma mecbur etti neyseki burada şifa buldun "Buhar uygulaması" yapıldı 2 gündür sabah akşam uygulanıyor seni ilk götürdüğüm gün kucağımda "Anne anne" diye ağladığında anneliğin ne olduğunu bir kez daha anladım .Annelik seni doğurmak değilmiş seni yaşamak mış hissetmekmiş güzel yavrum canın çok acıdı biliyorum ama benimki inan daha çok acıdı senin gözünden bir damla yaş aktı ben hıçkırıklara boğuldum "Neşe ablaya ve Ramiz dede"ye çok çok teşekkür ediyoruz seni tekrar eski enerjine kavuşturduklarıı için "ALLAH-Ü TEALA"YA bir kez daha şükrediyorum sağlıklı olduğun için ve yeryüzündeki bütün çocukların "sağlıklı bir hayat" geçirmelerini diliyorum.Seni çok ama çok seviyoruz sen bizim biricik ve nazlıımı nazlı Deniz kızımızsın ne olur hasta olma hep gülen gözlerle bak dünyaya..

3 yorum:

  1. Kıyamam ben ona annesi çok çok geçmiş olsun meleğime hepsi geride kalsın inşallah çok öptüm Elif.

    YanıtlaSil
  2. çok ama çok geçmiş olsun minik deniz kızına çok dikkat edin benim miniğim yiğitimde yaşadı bu sıkıntıları hatta daha fazlasını ve şu an astım hastası geçiyor ama çok üzüyor hastalıklar :((( rabbim minikleirmizi her daim korusun inşallah..

    YanıtlaSil
  3. Çok şükür ki geçti gitti geride kaldı Deniz anneliği bana bir kez daha hissettirdi yine,bütün minik va şifa bekleyenlere şifa diliyorum rabbimden

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails