16 Haziran 2011

Balık

Her insanın hayelleri vardır babacığın sen hayata gelmeden önce en büyük hayali neydi biliyormusun ?
Bir gün bir çocuk sahibi olmak(Kız yada erkek farketmez demesine rağmen gönlünde erkek yatan) ve çocuğuyla birlikte balık tutmak..Bu hayali gerçekleştirmek üzere hazırladık çantamızı giyindik en spor olanları en rahatını düştük yollara koklaya koklaya mis gibi boğaz havasını..Soluğu bebek sahilinde aldık hem balık tutmak hem kahvaltı yapmak üzere..Ne sıcak ne soğuk mis gibi bir hava nezaretinde salladık oltamızı hadi rastgele..

Bir hayale şahit olmak ne başka bir duyguymuş..senin keyif katışın her balık geldiğinde çıldırmış gibi sevin çığlıkları atışın balık tutan herkezle sanki kırk yıllık ahbapmışsasına sohpet kuruşun abi diyerek adamların paçalarına yapışman hepsi herbiri görülmeye değerdi..Balıkların herbirini tek tek öptünde koydun kovaya sevinerek zıp zıp zıplayarak babacığın ise gözlerinin içi gülerek..

Hep diyorumya hayatımıza bambaşka bir keyif katıyorsun bambaşka renklerle bir başka bakmamızı sağlıyorsun..Herşeyin bambaşka..Sevginde..Öfkende.. Bu kadar yaşadığımız güzel anılara rağman doğru düzgün birkare resim çektirmeyişinde başka.. haylazlıkların.. makinayı kovaya balıklara vermek isteyişin.. ben çekeceğim diye ağlayaşın.. ellerinle pasta yiyişin.. bir dk sandalyede oturmayıp denize sarkışın..yan masada yemek yiyenlerle yemeye devam edişin ordaki ablayla kanka olup ona nasıl balık tuutuğumuzu dilin döndüğünce anlatışın.. bunlarda farklı boyutu..






2kg ya yakın balık irili ufaklı hamsisi,istavriti,barbunu halacığın evinde güzel bir salata eşliğinde dedenin marifetiyle bir güzel midemize indi hiç zayi olmadan:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails