02 Haziran 2010

Zaman bize niye yetmiyor ki?Aslında ne çok şey var yazacak!

Bazen bakıyorum şu bloga annelerin listemdekilerin yaptıklarına, aktivitelerine,pişirdiklerine kendi kendime nasıl kızıyorum 2 haftadır ne pc başına geçip yazabiliyorum ne resimlerini pc ye atabiliyorum o kadar dolu dolu yaşadıkki şu geçen 2 haftayı sen büyümeye ve bizi şaşırtmaya devam ediyorsun..Her yeni bir gün senin için bir şeyler öğrenmek benim içinse şu sıralar hayel kırıklığı..

İşyerinde bir süredir yalnızım hayatıma haksızlık yapıldı sana haksızlık yapıldı şu dönem hemde bizim en çok sevdiğimiz kişi tarafından sadece işi bırakmadı seninle yapacaklarımızın hepsini yapamamıza neden oldu,,
Biliyorum şimdi bunları okuyordur ona ne kadar sitemli ve kırgın  olduğu görüyordur..Ama ne fayda zaman geçti gitti bitti... azıcık ara verdim işyerimde azıcık boşaltayım istedim içimdekileri ne kadar da doluyum bir bilse!!!

Geçtiğimiz hafta Cumartesi evimiz dopdoluydu halacık geldi ablalarla berbaer akşam yine misafirleirmiz vardı sen keyif doluydun gece yarısına kadar oynadın Yağmur ve Emre ile ertesi sabah onların yazlıklarında aldık soluğu öyle güzeldin öyle çok keyifliydin ki bize çok güzel anılar bıraktın..Bir sürü ilkler tattın ..

Yağmurda ıslandın...Gülleri kokladın... Mangal yedin... Çimenlerin üzerinde özgürce emekledin..Sahilde kumlarla oynadın..Salıncakta sallandın.. Ağaca çıktın..Babacığın omuzlarında sahilde güneşin batışını izledin..Annene pozlar verdin kucaktan kucağa elden ele gezdin..Pisi pisileri çağırdın ellerinle onlara mamalar verdin..Hav havları kovaladın daha neler neler yaptın..Yaramazlıklar gülmeler kahkalar bizi dünyanın en mutlu insanı yapmaya devam ettin..


Her yaptığın şaşırtıyor nedense...Aaalar arka arkaya..Mutlu oluyoruz biz seninle çok hemde..Şaşırıyoruz nasıl akıllı diyoruz ilklerin ne heyecanlı her yaptığın ne kadar da anlamlı Dopdoluyuz seninle sende bizimle mutlumusun acaba öyle görünüyorsun şimdilik inşallah bu sorunun cevabını bir gün bu satırları okuduğunda "evet" diyerek verirsin..
                                      Güller gibi güzel kızım her gün yeniden açan çiçek kızım...

Sen  bu güllerden daha güzel kokuyorsun biliyorsun değilmi?


Islandınmı babacıkla beraber yağmurda ilk ıslanışınmıydı yağmur tanelerinde,,4 Mevsimi yaşadık 1 günde...


Ağaç tepesinde bir yaramaz fare daha ne yaramazlıklar yapacak kimbilir...


Deniz kızı denizi izliyor biraz duygusal nedense...


Gülüşlerin hiç eksilmesin bitanem sen hep gül böyle..


Salıncakta sallanmayı öğrenmiş tek başına nede mutluydu kuşum..

Eve dönüş çok sevdik denizi doğayı hayvaları..Yine geliriz...

Bye bye..................

1 yorum:

  1. küçücük deniz kızım babaannenin ve dedeciğinin seni çok sevdiğini büyüdüğün zaman oku istiyoruz meleğim annenede teşekkür ediyoruz seni babacığına vererek yavrumuzu çok mutlu ettiği için çok güzel ve fedakar bir ailen var çünkü onların kıymetiniaklın erdikçe biliceğinde eminim yavrum çünkü annen ve baban seni çok seviyorlarama bizim sevgimizde bambaşka bebeğim
    baba anneciğin ve dedeciğin

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails