02 Haziran 2010

Biras keyifsiz ama seninle çok mutlu anne..

Hafta sonunda yine yazlıktaydık sen yine coştun coştun çoştun anneanneden erken gelen doğum günü hediyesi ile bir enerji patlaması yaşadın birlikte çok çok eğlendik ..
Dilek teysen,erol amcan,elif teyzenler anneannen hülüş bol çocuklu kalabalıkmı kalabalık bir hafta sonuydu seni çok az gördüm kucaktan kucağa elden ele gezdin durdun bisikletle gezdin..
Bu yazlığı çok seviyorsun bizde senin o hallerini çok seviyoruz babacıkla çok hayellerimiz var sana dair geleceğine dair inşallah hepsinin olması ümidiyle sana bol anılar biriktirebileceğin hayatına anlamlar katacak yazları dolu dolu yaşabileceğin bir evimiz olur diyoruz içimizden (Amin) diyoruz tüm dileklerimize ama önce senin sağlıklı oluşunu diyede eklemeyi unutmuyoruz.
Resimler yine risk altında:( Hafıza kartı arızalı annenin ihmali sana bu haksızlığı yine yaptı o yüzden şimdilik bu anıları ileride resim olmadan sana ben anlatacağım. Sadece o günden anne ve babacıkla olan resmin var eee zaten yeterde artar dermişim:)) Küçük sevgilim dua ediyorumda resimlerimiz geri gelir ne çok anı var yine ora bebekliğindeki ve doğumunda tüm giden resimleirn gibi bunlarda uçmaz:(

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails