23 Şubat 2012

Azıcık Güneş,biraz temiz hava,bol gıda eee daha ne olsun!

Ufacık bir ışığa ihtiyacım var.Güneş azıcık yüzünü gösterdimi içim ısınıyor.Tüm kelebekler içimden dışarı doğru uçuşuyor. Bu sıralar herşey yolunda sabahları işe gitmeyinlerin dışında. Biraz konuşma ikna sonrasında yine herşey yoluna giriyor.Anneciğim-babacığım hayırlı işler demen yokmu o 5.kattaki evimizin penceresinden.Kötü sesimle sabahın köründe "Seni Seviyorum" diye bağırıyorum.Komşular duyuyor belki rahatsız bile olanlar vardır kimbilir ama ben gözlerindeki o gülümsemeyi hayel ederek işime başlıyorum bu bana yetiyor.

Haftasonunda erken kalktık önce atları sevmeye ordan kahvaltıya ordan en güzel günlerimizi geçirdiğimiz senin birçok şeyi öğrendiğin yazlığımıza doğru yola çıktık.

Fazlasıyla keyifli bir gün geçirdik. Yedik içtik seni o çok özlediğin kumsaldan ayırmada pek güçlük çektik.








Bizi gülümseten içimizi ısıtan bir dolu güzellikleri geride bıraktık.Onun verdiği güçle olsa gerek bugün bide baktım ki perşembe gelmiş zaman nasıl geçti anlamadan bu hafta sonunda güzellikleri tekrarlamak adına programı yaptık bile .Özlediğimiz köyümüze yolculuk evcilik oyunlarındaki kardeşlerini görmeye dair. 

4 yorum:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails