13 Temmuz 2010

İlk tatil notlarmız,biraz rötarlı....

Ada Deniz bu yaz ilk uzun metrajlı tatilini yaptı Ada Deniz diyorum çünkü gerçek anlamda tatili o yaptı biz resimleri yüklemek istediğimizde üzücü bir olayla karşılaşmıştık ve kısmet bugüneymiş resimlerini ve yaşananları anlatmaya..Bebeklikten çocukluğa geçtin tatilde büyüdün büyüdün küçüldün peşinde gezdirdin yürümeyi öğrendin sudan çıkmadın yemek yemedin 50 faktörlü 10 kere güneş kremi sürmeme rağmen yinede kızarmış piliç olsun daha neler neler..
İlk uçuş deneyimi;Uçakta başını sallayarak teyzenin seni döndürdüğünde hissettiğini bana başının döndüğünü ifade etmeye çalışman görülmeye değerdi..Hala uçağı gördüğünde vuwwvuwww diye sesini taklit ediyorsun sana uçak nasıl yaptı dediklerinle elinle göstererek bu sesi çıkartıyorsun..

Uçaktan en son biz indik valiz beklememek için yanımıza aldık küçük bir valiz sen valiz bide çantam olunca ee bide tek son olarak rahat rahat yürümeyi tercih ettim pilotta bizimle birlikte indi ve seni çıkışa kadar kucağında taşıdı denizci elbiseni çok beğendiğini adının da deniz olması on mest etmeye yetti ona güzel güzel bye bye yaptık..Teşekkür ediyoruz kaptanımıza küçük hanımı kucağında taşıdığı için..

09 Temmuz 2010

Kandil kutlaması..

Dün Mirac Kandiliydi akşam biraz daha iyiydin bir önceki günlere göre beraber abdest aldık seninle.. beni izledin sonra mevlüt dinledik birlikte sana Büyükannenin vefatından önce verdiği başörtüyü taktım ne kadar da çok yakıştı öyle masumca kucağımda yattın amin yaptık dualara beraber beni namaz kılarken izlemeni istiyordum ama henüz tam iyileşmediğin için erken uyudun..

Ailemiz için ve sevdiklerimiz için Sağlık,Huzur,Bereket,Başarı ve mutluluk istedik bizi yaratan yüce mevladan..

Sende herşeyin farkındasınya akşam ezanı okunurken duyduğun ezan sesiyle ellerini yüzüne sürerek amin dedin hemde evde kimse sana müdahale etmeden anneannen hadi amin yap diyor ya sana ezan okunurken onu yazmışsın hafızana seni o anda yiyesim geldi.. İçimden hep böyle güzel kalmanı diledim hep şükretmeni hep bizi yaradan yüce Allah'a karşı amin demeni..

08 Temmuz 2010

Öylesine hiç gününden....

Artık blogunda hastalık postları yazmak istemiyorum çünkü senin çok güçlü bir çocuk olacağına inanmak istiyorum. Yine uykusuz geceler başladı mızırdanmalar ve ilk defa Yüksek ateş,kusma,ishal 3'ü bir arada..
Ben çok kararsızım hastalığınla gelen bitkinlik ruhsuzluk halindeyim..

Tatile gitmemize tam 1 hafta kalmasına rağmen hala plan yapmayışım her gün işe gelip eve gidip öylesine zamanları harcayışım..
Fotograf makinasını elime hiç almayışım..
Bize dair planlarımızın olmayışı..
Temmuz ortalarına gelmemize rağmen bulutlu kasvetli bir hava oluşu..
Şu sıralar içimin kıpıramamsı hep duygusal oluşum seninle keyif yapamıyor oluşumun..

Yazacak niyeyse bir şey olmayışı senin durgunluğunun hayatımıza yansıması bu sıralar paylaşmaya değer olan..

Bir daha öğrendim ki Sen bizim hayatımıza çok güzel bir Işıksın sen gelmeden önce bizde nede çok Hiç günü varmış senin durgunluğunla bizim için meğerse her gün bir Hiç'miş...Yaramazlıklarının hepsini çok özledik...

Heee düşündündümde yazmaya değer olan bir şey geldi aklıma sen Elmo'nun dünyasını çok seviyorsun ya cd 'sini izlemende evdeki en büyük keyiflerinden biri orda bir dorati var Elmo'nun balığının adı bizde şu sıra küçük bir misafir var onun adını dorati koyduk sana çok keyif veriyor  Yağız'lar tatilde giderken de fanusta ki balıklarını bize emanet ettiler senin için ne kadar büyük bir süprizdi bu tatil dönüşü bende sana Japon balığı alacağım söz verdim kendime mutlaka evde bir hayvanımız olacak sen belki yemini vereceksin suyunu birlikte değiştireceğiz çok seviyorsun ya hayvanları .. O zaman paylarışırız Dorati'yle anılarınızı hiç günlerini ardımızda bırakarak.....


05 Temmuz 2010

Su hiç bu kadar güzel olmamıştı!!

Seninle herşey çok çok güzel bu hayatımın en büyük gerçeği her gün büyüyorsun ve en sevimli olduğun zamanlar şimdiler kendini ispatlama çaban yapabiliyorum'ları göstermen keyif alman herşeyden bizede fazlasıyla vermen seninle hayat çok güzel...Seni ilk su ile tanıştırdığımda ve  içirdiğimde de böyle  hissetmiştim sen tam bir su kuşu olacaksın ve öylede oldun su hayattır demiştim kulağına fısıldayarak ve şimdi sen bizim hayatımızı su ile güzelleştiriyorsun sana balkonda yüzmen için bir havuz aldım geçen aksam babacık banyoda doldurdu havuzu  böyle bir keyif yok ordan oraya atlamalar havuzda yüzme pozisyonları kahkahalar haaahaaaaaa demeler şirin şirin hareketler anneye poz vermeler ve bizi dünyanın en mutlu anne ve babası etmeye devam etmeler hep su ile güzelleş hep böyle gülümse hayata ve bize.......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails